fbpx

WorkLoft Manifesto

Welkom bij de WorkLoft community. We zijn de dromers die doen. De rebellen, degenen die het anders zien. Die niet doen wat de maatschappij verlangt en afkeurende blikken van hun schoonfamilie ontvangt. We dagen uit wat bestaat en creëren wat er nog niet is.

We reiken naar ongeëvenaarde hoogtes. Je hoeft het niet met ons eens te zijn, je mag ons idee verachten, maar je kunt ons niet negeren. Ook al zijn we de kleintjes tegen de groten. Juist daarom pushen we de status quo. We creëren verandering. Brengen ideeën vooruit, doen datgene wat anderen voor onmogelijk hielden. We zien wat anderen niet zien. Niet willen zien. Niet durven zien.

We vechten tegen de big brands en de big bucks, de ongelimiteerde budgetten en de gevestigde namen. Onze motivatie om producten en services te creëren komt vanuit het zekere weten dat het de wereld verandert. Niet omdat we investeerders tevreden willen houden. We creëren waarde en helpen anderen. Dat is wie we zijn. We zetten integriteit en waardevolle verbinding boven conversie. 

We doen dingen anders, slimmer. Niet alleen omdat we dat willen, maar omdat we dat moeten. Want ondernemen met je eigen centen voel je meer, vergt meer. Iedere test die we doen en stap die we nemen, fixen we zelf.

Dus zetten we een stap harder. En nog een. En nog een.

Het risico van onze eigen centen investeren is iets waar we mee gaan slapen en mee opstaan. En dat is een heel ander iets dan ondernemen met andermans geld. Dat zien we terug in de waarde van ons product. Om ons geld terug te verdienen, moeten we vanaf dag 1 winstgevend zijn. Daar knokken we voor. Iedere dag. Dus doen we dingen anders. We doen het door de kunst van initiatief nemen, ons eigen pad te durven kiezen en te durven verbinden met anderen die dit begrijpen. 

 

We breken door barrières. We creëren mogelijkheden en verandering. En dat doen we niet alleen voor onszelf. Maar ook voor anderen.

Join us.

.
Important links

About WorkLoft

Memberships

Privacy Policy

Terms and Conditions

WorkLoft

hello@workloft.nl

030-2272663

Eendrachtlaan 80
3526 LB Utrecht
CoC: 75500922

en_US

Plan een bezichtiging in

Dat gaat heel gemakkelijk met onderstaande formulier. Je kunt ons ook bereiken op hello@workloft.nl. We kijken ernaar uit je snel te ontmoeten!

Claim mijn early adopter korting

Korting geldt voor een abonnement van 3 maanden (loopt automatisch af na 3 maanden).