fbpx

About WorkLoft

Bij WorkLoft staan we voor verbinding en inspiratie. We streven ernaar een ruimte te creëren waar mensen uit verschillende sectoren onder één dak kunnen samenwerken, inspiratie en middelen kunnen delen en deel kunnen uitmaken van onze gemeenschap met netwerkevenementen en meer!

Daarom staat een community manager altijd klaar voor onze members om hen in contact te brengen met partijen uit het WorkLoft netwerk. Ook organiseren we community events zoals lunches, borrels maar ook kennis- en netwerkevenementen en zetten we toffe deals en evenementen op met partners. Daarnaast zijn onze coworking spaces prachtig ingericht met genoeg ruimte om te ontmoeten, te inspireren en te groeien.

Gezien in

Welkom bij WorkLoft

Welkom! Mijn naam is Anne en ik ben de oprichter van WorkLoft. Na vanuit en voor 40+ coworking spaces wereldwijd te hebben gewerkt, werd het tijd om mijn eigen visie op coworking een locatie te geven. Met mijn eigen handen – en heel veel hulp van anderen –  heb ik het pand waar WorkLoft is gevestigd verbouwd en omgetoverd tot een coworking space die net zo goed je tweede huiskamer zou kunnen zijn. WorkLoft is een plek waar je kunt werken, maar vooral ook kunt ontmoeten en verbinden in een relaxte setting. 

 

Als er iets is waar ik van hou binnen mijn werk, dan is het mijn mentale spieren strekken. Zeker in een omgeving die me in staat stelt nieuwe ideeën en projecten te bedenken en de grenzen van mijn creativiteit te verleggen. Dat is ook precies de reden waarom ik zo van coworking spaces hou. Zodra je een locatie met een sterke community binnenloopt, voel je de pure energie van opportunity, van alles wat er mogelijk is. Iedereen die hard aan het werk is om hun doelen te bereiken en om te groeien. Te innoveren, te lanceren. Samen en alleen, als bedrijf en als persoon. Om als coworking space de perfecte omgeving voor die ambitie en onderlinge connectiviteit te creëeren, dat is toch het mooiste wat er is?

 

Wil je jouw visie op coworking met me delen, of heb je een vraag? Voel je vrij om me te mailen op anne@workloft.nl of connect met me op LinkedIn. Tot snel!

Workloft utrecht coworking anne hardeveld

What others say about WorkLoft

Anne Post
Anne Post
Studio Anne post
Read More
WorkLoft is a very beautiful and pleasant place to work flexibly: whether you want to sit at a work table or plop down on the couch with a notebook. There is plenty of choice and space! I was present during the opening and Anne (host and owner) immediately made me feel welcome. The way in which WorkLoft is set up also ensures easy contact with other entrepreneurs. All in all it was a pleasant work day. (Google Review)
Nathalie van der Linden
Nathalie van der Linden
Utrecht Photo Challenge
Read More
Last week, I joined a coworking day for the first time and WorkLoft exceeded my expectations! It is very beautifully and hip decorated and you have different rooms where you can work from, so you can choose where you prefer to sit. I didn't know anyone before I came to work there, but everyone was open and everyone took the time to chat in between work. It's great fun getting to know fellow entrepreneurs and exchanging knowledge. We ended the day with a beer in the sun and the atmosphere was relaxed and positive. Anne is super helpful and approachable, and creates a good atmosphere. Highly recommended for anyone who wants to work somewhere else. By the way, you don't have to be an entrepreneur, there were also people who work remotely as an employee. Until next time at Workloft! (Google Review)
Floris Janssen
Floris Janssen
Opti-Flow
Read More
Top location in Utrecht for flexible working. Anne is a great host and she has made this office a real gem. Chill vibe, meeting nice people and focused work! (Google Review)
kantoorruimte in utrecht flexwerken flexplek

Send me more info!

.

Frequently Asked Questions (FAQ)

Onderwerpen

Wat is coworking precies?

Coworking betekent eigenlijk dat een kantoor of andere werkomgeving gebruikt wordt door meerdere mensen die als zelfstandige werken of voor verschillende werkgevers werken (bijvoorbeeld freelancers, thuiswerkers, mensen die reizen terwijl ze werken). De ruimtes en voorzieningen worden gedeeld. Daarbij is de community vorming, waardoor een gemeenschappelijke sfeer ontstaat om ideeën en kennis te delen, bij WorkLoft een belangrijke factor. Door evenementen te creëren maar ook de locaties zo in te delen dat er ruimtes zijn om samen te komen en samen te werken voeden we de onderlinge sfeer en samenwerking. We streven ernaar een ruimte te creëren waar mensen uit verschillende sectoren onder één dak kunnen samenwerken, inspiratie en middelen kunnen delen en deel kunnen uitmaken van onze gemeenschap met netwerkevenementen en meer!

Is een coworking space een betere oplossing dan een traditioneel kantoor huren?

Voor veel kleinere bedrijven of freelancers kunnen de kosten van het huren van een volledige traditionele kantoorruimte te hoog worden. Denk aan het feit dat je niet alleen een huurprijs per vierkante meter betaalt, maar daar bovenop ook nog servicekosten per vierkante meter, internet, inrichting, schoonmaak, koffie en thee, een printer, een vergaderruimte en ga zo maar door. Een coworking space biedt de mogelijkheid om een werkplek te huren waar je gebruik kunt maken van faciliteiten zoals een printer en vergaderruimte, zonder dat je er de full-time kosten aan hebt. Toch behoefte aan een eigen ruimte? In veel coworking spaces vind je ook privé kantoren, bij WorkLoft vind je ook kantoorruimtes vanaf 1 persoon. Zo heb je de voordelen van een traditioneel kantoor, inclusief internet, printen, een kitchenette en een loungeruimte, zonder alle extra hoge overheadkosten.

Wat kan ik verwachten van een membership bij WorkLoft?

Bij WorkLoft bieden we veel verschillende opties om de behoefte van jou en jouw bedrijf tegemoet te komen. Zo hebben we memberships met een looptijd van een maand, drie maanden, een half jaar en een jaar. Ook hebben we verschillende abonnementsvormen zoals een flexplek voor 1 dag in de week, een flexplek voor 3 dagen in de week, een vast bureau voor 5 dagen per week en privekantoren vanaf 1 persoon. Alle memberships zijn inclusief:

  • Onbeperkte koffie en thee
  • Internet
  • Schoonmaak van de algemene ruimtes en de gedeelde werkruimtes
  • Gezellige community ruimtes
  • Keukenruimte
  • Printer
  • Community events zoals lunches, borrels, workshops en seminars
  • Een community manager die je actief verbindt aan ondernemers en bedrijven binnen ons netwerk
  • Toffe extra voordelen zoals kortingen en deals bij partners en exclusieve evenementen.

Moet ik een member zijn om gebruik te kunnen maken van WorkLoft?

Bij WorkLoft kan iedereen langskomen om een rondleiding door een van onze ruimtes te maken. Wil je gebruik maken van de voorzieningen, dan zijn daar kosten aan verbonden. Zo kun je een dagpas kopen als je een dag bij WorkLoft wil werken. Ook kun je onze vergaderruimtes per uur huren. 

Wat gebeurt er als ik, als member, een externe partij wil uitnodigen voor een vergadering?

Uiteraard kan dat! Je krijgt bij je lidmaatschap een bepaald aantal uur gratis gebruik van een vergaderruimte per maand, waar je kunt vergaderen met kleinere groepen. Extra uren nodig? Je ontvangt als member 20% korting op huur van vergader-, training en evenementenruimtes.

Mag ik eten meenemen in de coworking space?

Bij WorkLoft ben je van harte welkom om je lunch en snacks mee te nemen naar kantoor. We hebben een ingerichte keuken voor gemeenschappelijk gebruik, waar je ook een koelkast, servies, koffie, thee en meer vindt. Er zijn ook een aantal restaurants en afhaalrestaurants op slechts 5-10 minuten lopen van de ruimte!

Contact

Do you have a question or would you like to come and have a look at WorkLoft? Feel free to contact us.

.
Important links

About WorkLoft

Memberships

Privacy Policy

Terms and Conditions

WorkLoft

hello@workloft.nl

030-2272663

Eendrachtlaan 80
3526 LB Utrecht
CoC: 75500922

Copyright WorkLoft 2022-2020

Powered by BoostBase

en_US

Plan een bezichtiging in

Dat gaat heel gemakkelijk met onderstaande formulier. Je kunt ons ook bereiken op hello@workloft.nl. We kijken ernaar uit je snel te ontmoeten!

Claim mijn early adopter korting

Korting geldt voor een abonnement van 3 maanden (loopt automatisch af na 3 maanden).