fbpx

Join the WorkLoft family

Bij WorkLoft zijn we geregeld op zoek naar nieuwe teamleden. Staat er geen vacature tussen die jou aanspreekt, maar wil je wel graag meer weten over werken bij WorkLoft, wil je graag zelf een WorkLoft locatie openen, of benieuwd naar toekomstige vacatures? Stuur ons dan vooral een bericht. We zijn altijd op zoek naar enthousiastelingen die WorkLoft kunnen versterken!

Altijd al een coworking space willen openen? Zoek je een kans om in te stappen in een onderneming in de snelgroeiende coworking markt?  Voor de locatie in Utrecht zijn we bij WorkLoft op zoek naar een locatiepartner. Samen zetten we WorkLoft op de kaart in Utrecht. Meer weten? Dan komen we graag in contact met jou!

Wil jij de locatiepartner van de volgende WorkLoft locatie worden? Bij WorkLoft zijn we op zoek naar locatiepartners in diverse steden voor de uitbreiding van onze locaties. Je bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de locatie, met daarbij de dagelijkse operatie, community, events en het uitbreiden van ons klantenbestand. Meer weten? Dan komen we graag in contact met jou!

Als host van de dag ben je het aanspreekpunt voor de community. Vind je het leuk om de community van Utrecht te hosten terwijl je alle tijd en ruimte hebt om aan je eigen freelance werk en projecten te werken? Neem dan contact met ons op voor meer info!

Contact

.
WorkLoft

hello@workloft.nl

030-2272663

Eendrachtlaan 80
3526 LB Utrecht
KvK: 75500922

nl_NL

Plan een bezichtiging in

Dat gaat heel gemakkelijk met onderstaande formulier. Je kunt ons ook bereiken op hello@workloft.nl. We kijken ernaar uit je snel te ontmoeten!

Claim mijn early adopter korting

Korting geldt voor een abonnement van 3 maanden (loopt automatisch af na 3 maanden).